ASUS TA-9L1 ATX KASA SİYAH 450W

Binlerce teknoloji ürününü en uygun fiyatlarla sizlerle buluşturarak hayallerinize ortak oluyoruz. RTX 2080 Super özellikle 1440p oyunculukta, RTX 2080’i geçerek RTX 2080Ti modeline çok yaklaşıyor. Fiyat açısından bakacak olursanız, maliyete karşı aldığınız performans RTX 2080Ti yerine RTX 2080 Super almayı, özellikle de 4K altı çözünürlüklerde daha baskın seçenek haline getiriyor.

Özel sürücülerin ve araçların yer aldığı NVIDIA Studio platformu tarafından desteklenir. Bellek frekansı standart RTX modeline kıyasla 14 Gbps yerine 15.5 Gbps’ye çıkıyor. Samsung üretimi belleklerin bellek bant genişliği ise 496 GB/s. RT Core sayısı 48 adede yükseltilirken, Tensor çekirdeği sayısı ise 384 olmuş. ROP ünitesi sayısı ise 64 adet ile öncekiyle aynı sayıda kalmış.

Revenge X-drive 4 Adet Rgb Fanlı Mesh Panel Temperli Cam Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK)

Her ne kadar RTX 2080’i erkenden alanları kızdırmış olsa da yeni ve üstün performanslı bir sistem kullanmak isteyenlerin direkt tercih edebileceği kart olacağı aşikar. RTX 2080 Super ekran kartı kullanılan bir bilgisayarda, en az Bronze sertifikalı 750 Watt, çok kaliteli bir modelse en az 650 Watt güç kaynağı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Pratikte sisteminiz çok daha az tüketecek, ancak sağlıklı besleme için gereken bu. Piyasada iyi bir ünü olmayan güç kaynağı markalarından uzak durmanız, bu tarz güçlü sistemler kurarken çok önemli. RTX 2080 Super’de kullanılan TU104 GPU’sunda 3072 CUDA çekirdeği etkin.

  • RTX 20 ailesindeki kartları RTX 20 Super ile güçlendiren ve üretim bandını bu modeller ile devam ettiren Nvidia, fiyat olarak da normal modeller ile benzer fiyatlara Super serisini çıkardı.
  • Özel PCI
    yuvasına takılan aparat sayesinde USB cihazlarınızın bağlantı kablolarını
    sağlama alırsınız.
  • Ayrıca güçlendirilmiş PCB ile bükülmelere, eğilmelere karşı tam dayanıklılık sağlamayı da başarıyor.
  • Fenerbahçe’nin aldığı kararlardan ya da oluşan gündemden takımının etkilenmesini istemeyen Sarı-Kırmızılılar’da hatta yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
  • Ancak hepsini ve daha fazlasını isteyenler için en güçlü modeller halen RTX ailesinde bulunuyor.
  • RT Core sayısı 48 adede yükseltilirken, Tensor çekirdeği sayısı ise 384 olmuş.

İsim ve ürün ailesi aynı olsa da, bu kadar güçlü bir çekirdek ve yüksek frekanslı bellekler ile bile sıvı soğutmaya gerek kalmadan, hava soğutmanın yetmesi sağlanmış. 4K oyunculukta ise RTX 2080Ti daha yüksek fiyatına karşın performans avantajını koruyor. Super sürümünde TU104 daha da güçlenmiş olsa da, Ti modelindeki TU102 GPU’su ciddi ve tutarlı şekilde 4K’da daha yüksek performans sağlıyor. Bugün için 144 Hz@1440p oyunculukta RTX 2070 Super ve RTX 2080 Super ekran kartları en iyi seçenekler. 4K için ise RTX 2080Ti ile RTX 2080 Super arasında seçim yapmak, tamamen bütçenize bakıyor.

ASUS TA-9L1 ATX KASA SİYAH 450W

1080p ya da 1440p’de aynı FPS değerini alabildiğiniz oyunların sayısı az değil. Müşteri beklentilerine uygun yenilikçi ürünler ve dağıtım altyapısı ile müşteri deneyimini Türkiye’nin her noktasında artırmak. ROG Strix GeForce RTX 2080 Super Advanced Edition özellikle 4K kalitesinde oyunculuk için tam aranan kart kıvamında yer alıyor. Full HD için super 7slot fazla diyebileceğimiz ROG Strix GeForce RTX 2080 Super Advanced Edition’ın tüm detaylarına göz atıyoruz. Bu ürün hakkında bilgi almak ya da ürünü satın almak istersen, Uzmana Sor butonuna tıklayarak satış danışmanımıza ulaşabilirsin. Tüm faaliyetlerimizde girişimcilik ruhuyla hareket eder, yenilikçi ve yaratıcı bakış açımızla değer katarız.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

0
    0
    سلة المشتريات
    Your cart is emptyReturn to Shop

    تسوق عن طريق القسم